Κατηγορίες

Ετικέτες

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή Amper Line

Η Amperline είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στον νομό Πιερίας.

Η Amperline είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στον νομό Πιερίας. Σε ένα ιδανικό περιβάλλον στους πρόποδες του Ολύμπου ζούνε τα γαϊδουράκια μας.


Τρέφονται πλουσιοπάροχα με ότι χαρίζει η φύση στον ευλογημένο τόπο μας. Ελεύθερα να απολαύσουν την ζωή τους βόσκουν όλη την ημέρα στο καταπράσινο λιβάδι μας, δίχως κανενός είδους στρες ή πίεση. Κάτω από ιδανικές συνθήκες εκτροφής μας δίνουν το πολύτιμο γάλα τους. Στην προσπάθεια μας για ότι καλύτερο συνεργαζόμαστε με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με το τμήμα κτηνιατρικής και με το ΑΤΕΙ Θεσσαλίας.


Στο τμήμα μικρομοριακή τεχνολογίας του ΑΤΕΙ και μετά από πολλές δοκιμές και αναλύσεις δημιουργήσαμε την πράσινη σειρά σαπουνιού DOLIVE. Η σειρά αυτή είναι μοναδική και περιέχει γάλα γαϊδούρας και πολυφαινόλες ελιάς που έχουν παραχθεί με την καινοτόμο πράσινης μικρομοριακής τεχνολογίας του ΑΤΕΙ. Η σειρά DOLIVE είναι ότι καλύτερο και καινοτόμο για αντιοξείδωση και αντιγήρανση και είναι μοναδική για την περιποίηση του δέρματος μας. Η σειρά DOLIVE καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες πού ευθύνονται για την καταστροφή των κυττάρων μας.


Η δέσμευσή μας για άριστη ποιότητα, κάνει τα προϊόντα μας μοναδικά. Η προτίμηση που δείχνεται στην εταιρεία και τα προϊόντα  μας είναι η  δύναμη που έχουμε και μπορούμε και συνεχίζουμε τις δύσκολες αυτές ημέρες!

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν προϊόντα από αυτόν τον κατασκευαστή

TOP
Product successfully added to the product comparison!