Σαμπουάν κατά της Φαγούρας Barrier

8393

€15,32

Καταπραϋντικό σαμπουάν κατά της φαγούρας. 100% φυσικό, πλούσιο αλλά απαλό, αντιβακτηριδιακό 2 σε 1 σαμπουάν και μαλακτικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Καταπραϋντικό σαμπουάν κατά της φαγούρας από την Νο1 εξειδικευμένη εταιρία απολυμαντικών και αντιμικροβιακών προϊόντων για όλα τα κατοικίδια, Barrier.

100% φυσικό, πλούσιο αλλά απαλό, αντιβακτηριδιακό 2 σε 1 σαμπουάν και μαλακτικό.

Χρήση:

Ένα τέλειο και 100% φυσικό καθαριστικό σώματος για όλο το χρόνο!

Ιδανικό για την καλοκαιρινή περίοδο, ώπου οι ιδιότητές του κατά της φαγούρας είναι πιο χρήσιμες, για να καταπραϋνουν και να ηρεμήσουν τις ερεθισμένες και δαγκωμένες από τα έντομα περιοχές και να διασφαλίσουν ότι η επιδερμίδα θα παραμείνει υγιής και απελευθερωμένη από τη φαγούρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθαριστικό χωρίς ξέβγαλμα, σε ελαφρά μολυσμένα ζώα ή ως ένα πολύ έντονο και βαθύ καθαριστικό και περιποιητικό σαμπουάν για ζώα με μεγάλη φαγούρα, έντονη ξηροδερμία ή πολύ μολυσμένα ώπου και χρειάζεται εκτενές ξέβγαλμα. Περιέχει όλα τα πρόσθετα οφέλη των συστατικών του τεϊόδεντρου, της λεβάντας, της αλόης βέρα και του χαμομηλιού.

Οδηγίες χρήσης:

Το προϊόν είναι υψηλής συμπύκνωσης οπότε χρειάζεται μικρή ποσότητα για αρκετή χρήση.

Για ελαφρά μολυσμένες περιοχές ώπου ένα γρήγορο φρεσκάρισμα αρκεί, ρίξτε περίπου 2 – 3 καπάκια σε 1 κουβά νερό και πλύνετε με ένα σφουγγάρι – Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Για ζώα με μεγάλη φαγούρα, έντονη ξηροδερμία ή πολύ μολυσμένα, ρίξτε τη διπλάσια ποσότητα, κάνετε εκτενές μασάζ σε χαίτη, ουρά και σώμα, αφήστε το για λίγα λεπτά και έπειτα ξεβγάλτε καλά.

Μέγεθος1 L

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!