Mare and Foal APCaD

A-179756

€39,00 με Φ.Π.Α

Συμπλήρωμα διατροφής για υγιές μυοσκελετικό σύστημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Συμπλήρωμα διατροφής για υγιές μυοσκελετικό σύστημα.

Περιγραφή

Το Mare and Foal APCaD  είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο διατροφικό συμπλήρωμα για άλογα, το οποίο αποτελεί μια συμπυκνωμένη βιοδιαθέσιμη πηγή οστικών ορυκτών, ασβεστίου, φωσφόρου και μαγνησίου σε βέλτιστη αναλογία για τη διόρθωση των χαμηλών ή ανεπαρκών επιπέδων των στοιχείων αυτών στη διατροφή τους. Είναι ενισχυμένο με βιταμίνες  A, D3, E και C για γρήγορη αφομοίωση από τον οργανισμό των αλόγων.

Το Mare and Foal APCaD είναι κατάλληλο για όλα τα άλογα. Δεν πρέπει να λείπει από την διατροφή εγκύων και θηλαζουσών φοράδων, νεαρών και αναπτυσσόμενων αλόγων, αλλά και άλογα αντοχής και αθλητικά τόσο κατά την διάρκεια της προπόνησης όσο κατά την διάρκεια των αγώνων και της αποθεραπείας. Η χορήγηση του κρίνεται απαραίτητη ειδικά όταν οι χονδροειδής ζωοτροφές αποτελούνται από ψυχανθή (σανοί ή χλωρά) και από φυτά τα οποία περιέχουν οξαλικά άλατα.

Το ασβέστιο (Ca) και o φωσφόρος (P), βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στα οστά και τα δόντια. Με την χορήγηση του Διάπλαση συμβάλλουμε στην επαρκή πρόσληψη ασβεστίου, φωσφόρου και μαγνησίου που απαιτείται για την ανάπτυξη των οστών, πετυχαίνοντας την βέλτιστη σκελετική ανάπτυξη και διάπλαση. Επίσης συμβάλλουμε στη διατήρηση της σκελετικής αντοχής και της «οστικής τράπεζας» του αποθηκευμένου ασβεστίου, καθώς και τη βέλτιστη λειτουργία των μυών και την ικανοποίηση των αυξημένων απαιτήσεων κατά την κύηση και τη γαλουχία σε φοράδες. Με την χορήγηση του σε έγκυα φοράδα εξασφαλίζουμε τις σωστές ποσότητες και αναλογίες μακροστοιχείων, για να τα μεταδώσει στο νεογέννητο πουλαράκι κατά την εγκυμοσύνη αλλά και κατά την γαλουχία. Έτσι τα θεμέλια για τη μελλοντική επιτυχία ενός αλόγου μπορούν να τεθούν πριν ακόμα γεννηθεί. Προσφέρει στο πουλαράκι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα καθώς αναπτύσσεται ταχύτατα, βελτιστοποιούμε την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση των οστών του με έναν ορθό και ισορροπημένο τρόπο.

Ανάλυση

  • Ασβέστιο 22.00 %
  • Φώσφορος 16.00 %
  • Μαγνήσιο 1.00 %
  • Βιταμίνη A 1 000 000 UI
  • Βιταμίνη D3 300 000 UI
  • Βιταμίνη E 1 000 mg
  • Βιταμίνη C 10 000 mg

Δοσολογία

Χορηγήστε 15g-25g συμπληρώματος ανά 5 κιλά σανού ή ανά 25 κιλά χλωράς.

Συνιστώμενη δοσολογία:

Δραστηριότητα
Μικρόσωμα Άλογα (<450kg)
Μεγαλόσωμα Άλογα (>450kg)
Συντηρηση25g50g
Ανάπτυξη15g30g
Φοράδες κυοφορούσες40g70g
Φοράδες θηλάζουσες50g90g
Επιβήτορες40g70g
Προπόνηση50g80g
Αγώνας60g100g
Αποθεραπεία (15 ημέρες)40g90g
Βάρος4kg

Γράψτε μια κριτική

Mare and Foal APCaD

Mare and Foal APCaD

Συμπλήρωμα διατροφής για υγιές μυοσκελετικό σύστημα.

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!