Θερμαντικό Gel STALLGATE

ST-WG500

€25,00 με Φ.Π.Α

Θερμαντικό Gel STALLGATE

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το Stallgate Warming gel είναι ένα επιστημονικά σχεδιασμένο προϊόν με βάση εκχυλίσματα από τα φυτοθεραπευτικά βότανα Arnica Montana και Σπαθόχορτο και αποτελεί την απόλυτη θερμική θεραπεία σώματος για το άλογό σας. Η χρήση του πριν την προπόνηση, προσφέρει μια μοναδικά θερμή επίδραση που απαλείφει τις μυϊκές συσπάσεις και την ένταση των πίσω άκρων και της ράχης εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση σε όλες τις ιππικές δραστηριότητες. Τα εκχυλίσματά του λειτουργούν ως φυσικά καταπραϋντικά στις θλάσεις και φλεγμονές.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΜΦΟΡΑ – ΧΩΡΙΣ PARABENS

Πότε να το χρησιμοποιήσετε:Χρησιμοποιήστε το Stallgate Warming gel στο άλογό σας πριν από οποιαδήποτε ιππική δραστηριότητα για να προετοιμάσετε τους μυς, τένοντες και συνδέσμους. Τα ισχυρά θερμαντικά φυσικά συστατικά των εκχυλισμάτων που περιέχει διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος δίνοντας ζωντάνια και μυϊκή ευκαμψία. Το Stallgate Warming gel εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της μειωμένης αρθρικής κινητικότητας. Η μοναδική του φόρμουλα αυξάνει θεαματικά τη μυϊκή ευκαμψία και την εκτασιμότητα των αρθρώσεων όταν εφαρμόζεται συστηματικά.


Xρήση και δοσολογία: Φορώντας latex γάντια, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα (περίπου 20g) στην πόδια ή και στην πλάτη για να προετοιμάσετε τους μύες και τένοντες για προπόνηση/εργασία. Κάντε μασάζ απαλά (maximum 1 λεπτό) για να διευκολυνθεί η απορρόφηση χωρίς να τρίβετε την περιοχή επάλειψης. Αποφύγετε παρατεταμένη κάλυψη με επιδέσμους. Μην εφαρμόζετε σε ανοιχτά τραύματα ή πληγές. Μπορείτε να επαναλάβετε την εφαρμογή περισσότερο από μία φορά ημερησίως.


ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ

Περιεκτικότητα: 500ml

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!