Σχετικά με εμάς 

Το Saddles & Tack (stak.gr) είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της οικογενειακής επιχείρησης Argy's Art.

Η οικογενειακή επιχείρηση Argy’s Art δραστηριοποιείται στο χώρο του αλόγου από το 1985 και είναι από τις παλαιότερες στην κατασκευή, επιδιόρθωση και εµπορία ειδών ιππασίας.

Τόσο η αγάπη της για τα άλογα όσο και η ενασχόλησή της µε αυτά, την κατατάσσει σε πολύ υψηλό επίπεδο, ανταγωνιστικό των μεγαλύτερων αντίστοιχων οίκων του εξωτερικού.

Από την ίδρυσή της η Argy’s Art βρίσκεται αδιαλείπτως στο χώρο, µε ανοδική πορεία, συνέπεια και καινοτόµες ιδέες.

Σήμερα τα κύρια προϊόντα που κατασκευάζει είναι χειροποίητες σέλες τύπου western, χαλινά, επιστήθια, υπονούρια, σακίδια, θήκες όπλων, περιλαίμια σκύλων, αιγοπροβάτων, κ.α.

Είναι η µοναδική εταιρία του είδους, που διαθέτει δικό της ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο από το 2006, τον οποίο και διαθέτει στους πελάτες της και το πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστηµα www.stak.gr .

Η Argy’s Art συμμετείχε από το 2001 έως το 2008 στην Έκθεση “DIANA” στην Παιανία Αττικής και από το 2003 έως και σήμερα λαμβάνει μέρος στην Έκθεση “ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ” της Θεσσαλονίκης. Από το 2011 άρχισε να συμμετέχει και σε εκθέσεις του εξωτερικού, όπως η “SPOGA HORSE” στη Γερµανία με συνέχεια τη “SALONE DEL CAVALLO AMERICANO” στην Ιταλία, όπου και εξέθεσε όλα τα καινούργια της µοντέλα, σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

Η ομάδα μας

cms-img

ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ

FOUNDER

Είναι ο αρχηγός που χρειάζεται κάθε δυνατή ομάδα, ο άνθρωπος που έχει την γνώση και την εμπειρία ώστε να δίνει λύσεις σε όλα.

cms-img

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ

MARKETING MANAGER

Είναι πάντα έτοιμος να σας εξυπηρετήσει για ότι πληροφορία χρειαστείτε και θα καταγράψει την παραγγελία σας με κάθε λεπτομέρεια.

cms-img

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ

MANUFACTER DESIGN

Είναι ο δημιουργός και εμπνευστής όλων των χειροποίητων κατασκευών.Του περισσεύει η τέχνη, η τεχνική και το μεράκι.

cms-img

ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑ

LOGISTICS

Είναι η κινητήριος δύναμη, το απαραίτητο γρανάζι, για να δουλεύει καλά όλη η μηχανή και τα καταφέρνει πάντα όλα, όπως όλες οι μαμάδες!


TOP
Product successfully added to the product comparison!