Υπόσαγμα Western από Μάλλινο Κετσέ ARGY'S ART

FPAA23-19

€56,45

Υπόσαγμα για σέλες Western από μάλλινο κετσέ από την ARGY'S ART.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Υπόσαγμα για σέλες τύπου western, από εξαιρετικής ποιότητας μαλλιού, με επιφάνειες δέρματος για την αποφυγή τριβής στο μέρος των αναβολέων, στο ακρώμιο και στη ράχη. Διαθέτει διαμορφωμένο σχήμα για την άψογη εφαρμογή του στην πλάτη του αλόγου, ακόμη και σε άλογα με υψηλή ακρωμία.


Φροντίδα:

Τα καπάκια του υποσάγματος έχουν υψηλό ποσοστό περιεκτικότητας σε μαλλί. Για να αποφύγετε τη συρρίκνωση, μην χρησιμοποιείτε ζεστό νερό για να καθαρίσετε ή να στεγνώσετε. Βουρτσίστε τα περιστασιακά για να απομακρύνετε τις τρίχες, τη βρωμιά και τον ιδρώτα. Έτσι θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του. Τοποθετήστε το σε καλά αεριζόμενο χώρο για αποτελεσματικό στέγνωμα.

Δεν συνιστάται η πλύση στο πλυντήριο. Για να καθαρίσετε το υπόσαγμα, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι, ένα ήπιο σαμπουάν ή σαπούνι χωρίς μαλακτικό και χλιαρό νερό. Απλώστε ελαφρά στο πανί ή στο σφουγγάρι και προσθέστε μια μικρή ποσότητα σαπουνιού. Δημιουργήστε λίγο αφρό στις λερωμένες περιοχές. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Αφήστε να στεγνώσει στον αέρα.

Διάσταση: 80 x 80cm

Πάχος: 2cm

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!