Τροφή Ιπποειδών SPORTS MIX 25kg

€23,00

Συμπληρωματική Σύνθετη Τροφή Ιπποειδών SPORTS MIX

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το μείγμα SPORTS MIX είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει στο άλογο όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται, σε μειωμένο όγκο, για την επίτευξη υψηλών αθλητικών επιδόσεων (π.χ. ιπποδρομιών) αλλά και εργασιακών αποδόσεων, σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας χονδροειδές ζωοτροφές. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή ως συμπληρωματική τροφή καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου, για άλογα που έχουν υψηλές διατροφικές απαιτήσεις και χρειάζονται ενίσχυση για να διατηρούν τη σωματική τους κατάσταση κατά τις δραστηριότητες, χωρίς όμως να προκαλείται διέγερση.

Χορηγείται κατά τη διάρκεια της εντατικής εκπαίδευσης, όταν απαιτούνται υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και ανόργανα συστατικά για να διατηρείται ο μυϊκός σχηματισμός. Επίσης και σε αθλητικά άλογα που χρησιμοποιούνται για αναψυχή, επειδή χρειάζονται περισσότερη δύναμη και αντοχή.

Περιέχει υψηλό προφίλ βιταμινών και ανόργανων ουσιών για την καθημερινή διατροφή των ίππων όλων των φυλών και υψηλών επιπέδων απόδοσης. Τα ισορροπημένα σε περιεχόμενο χονδροειδή συστατικά του, παρέχουν ινώδεις ουσίες που έχουν χαμηλότερη ικανότητα διόγκωσης και επομένως ενθαρρύνεται η φυσική δράση της μάσησης του αλόγου. Επίσης συμβάλλει αρνητικά στη διόγκωση του πεπτικού συστήματος.

Το μείγμα SPORTS MIX καλύπτει διατροφικά (με χαμηλή ποσοτική χορήγηση) έγκυες και θηλάζουσες αθλητικές φοράδες, αναπτυσσόμενα πουλάρια, επιβήτορες, αθλητικά άλογα μέτριων έως υψηλών απαιτήσεων και θρεπτικών αναγκών. Μετά τον απογαλακτισμό των πουλαριών, η έλλειψη του μητρικού γάλακτος πρέπει να αντικατασταθεί από σωστή διατροφή. Το μείγμα Νο85 «Αθλητικών Επιδόσεων» είναι κατάλληλο κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της ζωής τους, όπου τα πουλάρια περνούν από μεγάλη ανάπτυξη και συνεπώς χρειάζονται τρόφιμα υψηλής ποιότητας για να υποστηρίξουν τη βέλτιστη ανάπτυξή τους. Ακόμη και τα νεαρά αναπτυσσόμενα άλογα για να καλύψουν τις ανάγκες τους τόσο στην εκπαίδευσή όσο και στην ανάπτυξη. Επίσης είναι κατάλληλο και σε άλογα αναψυχής που ταξιδεύουν τακτικά αλλά και σε άλογα που αγωνίζονται σε τακτική βάση.

Το μείγμα SPORTS MIX εξαλείφει την ανάγκη μιας δαπανηρής συμπληρωματικής ιπποτροφής και εξασφαλίζει την πρόσληψη ενέργειας πρωτεϊνών και ινών ποιότητας σε όλα τα δραστήρια άλογα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Δίνει μια αργή και μακρόχρονη ενέργεια η οποία αυξάνει την αντοχή τους, χαρίζοντάς σας ένα άλογο εύρωστο και υγιές. Αποτελεί μια ελεγχόμενης ενέργειας τροφή για άλογα επιδόσεων και εντατικής εργασίας, η οποία δεν θα εμφανιστεί υπό τη μορφή της έκρηξης αλλά της δύναμης και της αντοχής. Συμβάλλει ώστε οι μύες είναι πιο ελαστικοί και πιο χαλαροί και παρέχει επιπλέον ενέργεια μετά την προπόνηση για να εξασφαλίσει ότι το άλογο επανέρχεται γρήγορα μετά από την άσκηση και την καταπόνηση.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Το μεσαίο επίπεδο φυτικών ινών που περιέχει, υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο την κανονική και ήρεμη συμπεριφορά. Χορηγώντας το μείγμα SPORTS MIX στις ενδεικτικές ποσότητες που αναγράφονται και στο καρτελάκι που συνοδεύεται, διατηρείτε το άλογο σε μια καλή κατάσταση, αποτρέποντας είτε την απώλεια βάρους, είτε και την παχυσαρκία. Το επίπεδο της πρωτεΐνης είναι χαμηλού φορτίου και δεν επιβαρύνει τα νεφρά, μειώνονται τα προβλήματα του πεπτικού συστήματος και υποστηρίζεται η υγεία των μυών και των οστών.

Σύνθεση:

Καλαµπόκι, Κριθάρι, Βρώµη, Μηδικάλευρο, Πίτυρα, Ηλιόπιτα, Σογιάλευρο, Χαρούπι, Σόδα µε Μαγνήσιο, Αλάτι, Μαγιά, Λάδι, Μαρµαρόσκονη, Μυκοδεσµευτικό, Προβιοτικά, Πρεβιοτικά, Ισορροπιστής (5400004).

Το σογιάλευρο είναι γενετικά τροποποιηµένο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Χορηγείται παράλληλα µε αρίστης ποιότητας χρήση σανού, για την διατροφή ιπποειδών σε ποσότητα*:

Συντήρηση / Ήπιας Εργασίας: 0,35-0,65%

Ελαφριάς Εργασίας & Άθλησης: 0,5-0,9%

Μέτριας Εργασίας & Άθλησης: 0,7-1,2%

Σκληρής Εργασίας & Άθλησης: 1,2-1,4%

Επιβήτορες: 0,8-1,1%

Φοράδες Κυοφορούσες: 0,9-1,25%

Φοράδες Θηλάζουσες: 1,2-1,4%

Πουλάρι: 0,9-1,5%

*επί τοις εκατό του σωµατικού βάρους ηµερησίως ανά κεφαλή και εφ’ όσον οι χονδροειδείς ζωοτροφές που χορηγούνται καλύπτουν τις ανάγκες συντήρησης.

ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ %

Ολ. ΑζωτούχεςΟυσίες

13,50

Ολ. Λιπαρές Ουσίες

4,25

Ολ. ΙνώδειςΟυσίες

11,50

Ολ. Τέφρα

8,15

Ασβέστιο (Ca)

1,45

Φώσφορος (P)

0,44

Νάτριο (Na)

0,49

Μαγνήσιο

0,03

Υγρασία

11,50

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ /KG

Βιταµίνη Α (E672)

25.000 IU

Βιταµίνη D3 (E671)

5.000 IU

Βιταµίνη E (3α700)

37,50 mg

Βιταµίνη C (Ε300)

12,50 mg

Βιταµίνη B1

1,25 mg

Βιταµίνη B2

2,50 mg

Βιταµίνη B6

5,00 mg

Βιταµίνη B12

12,50 mg

Νιασίνη

12,50 mg

Βιοτίνη

1,25 mg

E1 Σίδηρος (Οξείδιο)

95,00 mg

E6 Ψευδάργυρος (Οξείδιο)

95,00 mg

E5 Μαγγάνιο (Οξείδιο)

77,00 mg

E2 Ιώδιο (ΙΚ)

1,25 mg

E8 Σελήνιο (SelNa)

0,50 mg

Ε4 Χαλκός (Θειικός)

6,25 mg

E3 Κοβάλτιο Co(II) Carbonate

1,00 mg

Αποθήκευση σε ξηρό χώρο µε θερµοκρασία δωµατίου µέχρι 6 µήνες µετά την ηµεροµηνία παραγωγής.

Η ιπποτροφή παρασκευάζεται σε εγκεκριµένες εγκαταστάσεις, αποκλειστικά για την ARGY'S ART NUTRITION– Κωδ. Εγγραφής: 22320610000001

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!