Σέλα Western 'Plexus'

€644,35

Σέλα western Plexus κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μαύρο δέρμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σέλα που συνδυάζει την κλασική western σχεδίαση με έναν σπορ χαρακτήρα. Σέλα που προσφέρει άψογη ανατομία για μια σωστή θέση ίππευσης.

Περιγραφή

Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού. Ένα σαγηνευτικό αριστούργημα που συνδυάζει τη διαχρονική κομψότητα με μια πινελιά σύγχρονης αισθητικής. Το μαύρο δέρμα είναι πλούσιο και λαμπερό. Το μαλακό κάθισμα εξασφαλίζει ασφαλή και άνετη εφαρμογή, προάγοντας μια φυσική θέση οδήγησης και μειώνοντας την κούραση κατά τις μεγάλες διαδρομές. Η μαύρη απόχρωση όχι μόνο ενισχύει την κομψή εμφάνισή του, αλλά αποπνέει επίσης μια αίσθηση δύναμης, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για αναβάτες που θέλουν να κάνουν μια τολμηρή δήλωση. Το κέρατο και οι συνδετήρες είναι τοποθετημένοι εξειδικευμένα για να παρέχουν βέλτιστη ισορροπία και υποστήριξη, επιτρέποντας στους αναβάτες να αισθάνονται άνετα ενώ συμμετέχουν σε διάφορες ιππικές δραστηριότητες.

Κατασκευή

Η σέλα είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από την καλύτερη ποιότητα δέρματος μόσχου φυτικής δέψεως. Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται με καλούπια στην πρέσα ή στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι.

Ανατομία

Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφόντας τους κραδασμούς.

Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση

Η σέλα είναι περιμετρικά σκαλισμένη στο χέρι σε σχέδιο "πλεξούδα".Στο κάθισμα υπογράφεται με το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι σήμα κατατεθέν της επιχείρησης.

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!