Θεραπευτικό Μποτάκι EasyBoot REMEDY

€39,52

Θεραπευτικό Μποτάκι EasyBoot REMEDY

Περισσότερες λεπτομέρειες

Το Easyboot Remedy είναι μια ισχυρή, αδιάβροχη και εύκαμπτη μπότα ιδανική για την αποκατάσταση των τραυματισμένων ποδιών.

Τόσο το Easyboot Remedy (σύντομη έκδοση) όσο και το Easyboot Ultimate Remedy (ψηλή, πάνω από το γόνατο) έχουν μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών.

  • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να είναι 100% αδιάβροχο, έτσι ώστε τα υγρά που τοποθετείτε και ο πάγος να παραμένουν μέσα.
  • Στεγνώνει πολύ εύκολα. Απλά κρεμάστε την ανάποδα και στεγνώνει μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Τοποθετείται και αφαιρείται πολύ εύκολα χάρη στο ελαστικό υλικό της.

Δεν περιέχει PVC.Επικάλυψη από φυσικό καουτσούκ που προσθέτει ανθεκτικότητα και πρόσφυση.

Χρήσεις

  1. Το Easyboot Remedy είναι η τέλεια λύση παγοθεραπείας. Περάστε τη μπότα, γεμίστε την με πάγο και προσθέστε νερό.
  2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης όταν προσπαθείτε να τραβήξετε ένα απόστημα, χρησιμοποιώντας άλατα Epson.
  3. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα άλογα που ζουν σε ξηρές και ζεστές περιοχές, έτσι ώστε να μουλιάσουν τα πόδια τους στο νερό πριν το πετάλωμα.
  4. Eξαιρετική για τη χρήση λύσεων όπως "White Lightning" ή "Clean Trax" για τη θεραπεία της ασθένειας της λευκής γραμμής,των μυκητιάσεων, των αποστημάτων, του σπασμένου ποδιού και της σήψης των οπλών.

Εφαρμογή

Συνήθως, οι μπότες χρειάζονται μια άνετη εφαρμογή για να αποφευχθεί το στρίψιμο και η στροφή. Με το Easyboot Remedy, η εφαρμογή πρέπει να είναι χαλαρή για να αφήνει χώρο γύρω από την οπλή και το κάτω πόδι. Ο επιπλέον χώρος επιτρέπει την κυκλοφορία του υγρού και/ή του πάγου.

Η σειρά Easyboot Remedy είναι μια χαλαρή μπότα σχεδιασμένη να κρατάει υγρά ενώ το άλογο είναι δεμένο και παρακολουθείται. Εάν έχετε αμφιβολίες, αυξήστε το μέγεθος. Εάν είστε κοντά στις κορυφαίες μετρήσεις στο μεγάλο μέγεθος, η εφαρμογή θα είναι λίγο πιο δύσκολη.

Οδηγός Μεγεθών

ΜΕΓΕΘΟΣΦΑΡΔΟΣ ΟΠΛΗΣ
MEDIUMΕΩΣ 120,5mm
LARGEΕΩΣ 160mm

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!