ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ PF-300

PF-300

€120,16

ΦΟΡΗΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης για μικρές και μεσαίου μεγέθους περιφράξεις. Είναι κατάλληλος κατά κύριο λόγο για κατοικίδια ή οικόσιτα ζώα και πουλερικά.

Περιγραφή

Το κουτί του μηχανισμού είναι από μαύρο πλαστικό. Το καπάκι ασφαλίζει τραβώντας τη χειρολαβή προς τα επάνω. Για να ανοίξει πιέζετε τη χειρολαβή προς τα κάτω ανοίγοντας προς τα έξω τα πλαϊνά. που βιδώνουν με το χέρι. Κάτω από το καπάκι υπάρχει χώρος για την τοποθέτηση μπαταρίας με διαστάσεις έως 185mm x 129mm x 164mm.

Στο μπροστινό πάνελ βρίσκεται ο διακόπτης ON/OFF και οι υποδοχές για τα καλώδια σύνδεσης με την περίφραξη και τη γείωση, όπου οι ακροδέκτες στερεώνονται με πλαστικές χειρόβιδες. Υπάρχει επίσης λαμπτήρας LED που αναβοσβήνει με κάθε παλμό.

Εγκατάσταση και λειτουργία

Ο PF 300 είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V. Με καλά φορτισμένη μπαταρία (τάση 13,2V) εμφανίζει στην έξοδο τάση περίπου 12.000V.

Μπορεί ωστόσο να λειτουργήσει με μπαταρία 9V σε χαμηλότερη ένταση, αποδίδοντας χαμηλότερη τάση εξόδου με μικρότερη συχνότητα παλμών.

Κατανάλωση

Σε λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V καταναλώνει μόλις 34mA που δίνει στο μηχανισμό αυτονομία περίπου 1 μήνα με μπαταρία 12V 26Ah.

Σε λειτουργία με μπαταρία μίας χρήσεως 9V καταναλώνει 24mA που δίνει αυτονομία 5 μηνών με μπαταρία 130Ah και πάνω από 7 μήνες με αλκαλική μπαταρία 170Ah.

Προτεινόμενοι συνδυασμοί

Συνδυάστε τον μηχανισμό με μπαταρίες μιας χρήσης. Μία μπαταρία χωρητικότητας 55Ah δίνει αυτονομία πάνω από 2 μήνες ενώ με 130Ah μπορούμε να έχουμε πάνω από 5 μήνες συνεχούς χρήσης. Για βέλτιστη λειτουργία, μακροπρόθεσμη οικονομία και ως πιο οικολογική λύση, προτείνουμε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία μολύβδου 12V 12Ah/18Ah.

Με ένα μικρό φωτοβολταϊκό πάνελ 5W-10W και τον κατάλληλο ρυθμιστή φόρτισης μπορούμε να φτιάξουμε ένα πλήρως αυτόνομο σύστημα.

Γείωση

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται γαλβανισμένη γείωση 35cm. Τοποθετήστε τη γείωση σε χώμα με αρκετή υγρασία και βυθίστε την ολόκληρη στο έδαφος.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Ο μηχανισμός έρχεται σε χάρτινο λευκό κουτί που περιλαμβάνει:

  • Μηχανισμό PF 300
  • Καλώδιο σύνδεσης με γραμμή τη ηλεκτρικής περίφραξης (σχοινί, σύρμα ή ταινία)
  • Γείωση 35cm
  • Φύλλο οδηγιών
Παραγωγή στην Έξοδο0.26 J
Κατανάλωση34mA
Με Υψηλή Βλάστηση800m
Με Μεσαία Βλάστηση3Km
Με Χαμηλή Βλάστηση2Km

Γράψτε μια κριτική

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ PF-300

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ PF-300

ΦΟΡΗΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!