Μηχανισμός Ηλεκτρικής Περίφραξης i-POWER U80

I-POWER-U80

€466,94

Φορητός μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης μέγιστης απόδοσης 8 Joules.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Φορητός μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης i-POWER U80.
Πρόκειται για ένα μηχανισμό ιδανικό για περιφράξεις με χαμηλή αντίσταση π.χ. για φράκτες πολύ μεγάλων αποστάσεων και με πυκνή βλάστηση.

Η συσκευή χρησιμοποιεί μια λειτουργία ικανή να συγκρατήσει όλα τα ζώα καθώς θα αυξήσει την ισχύ της όταν η αντίσταση στη γραμμή είναι χαμηλή. Έτσι, ο μηχανισμός i-POWER U80 θα μεταβεί σε λειτουργία υψηλής ισχύος όταν αγγίξει ότιδήποτε την περίφραξη (πολύ χαμηλά επίπεδα αντίστασης 300 έως 400 Οhms) και στη συνέχεια θα επιστρέψει σε κατάσταση αναμονής για να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση.

Περιγραφή

Ο μηχανισμός είναι ικανός να παρέχει τάση ανοιχτού κυκλώματος 15000V και αυτή η τάση μειώνεται ανάλογα με το φορτίο στον φράχτη σας.

Ο μηχανισμός i-POWER U80 αποδίδει παλμούς περίπου 5000V κάτω από περίπου 300 Ohms. Αυτό σημαίνει ότι η έναρξη της μέγιστης δύναμης ενεργοποιείται περίπου στα 300 Ohms, όπου η συσκευή μεταβαίνει αμέσως στη λειτουργία μέγιστης ενέργειας. Προσφέρει τη μέγιστη ενέργειά του μόνο όταν το ζώο αγγίξει το φράκτη ή όταν οι απώλειες στη γραμμή θα είναι σημαντικές.

Εγκατάσταση και λειτουργία

Ο μηχανισμός i-POWER U80 είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V. Αν η τάση της μπαταρίας πέσει κάτω από 11,2V τότε η συσκευή δεν θα παρέχει πλέον ρεύμα και η LED λυχνία θα αναβοσβήνει πράσινο & κόκκινο. Αυτή η λειτουργία αποφεύγει τη βαθιά εκφόρτιση και έτσι διατηρεί την μπαταρία.

Για την φόρτιση της μπαταρίας συνιστάται η χρήση φωτοβολταϊκού πάνελ 12W - 50W, για να εξασφαλίσετε την καλή λειτουργία της και τη διάρκειά της. Ανάλογα με το πόσο ηλιόλουστη είναι η περιοχή όπου βρίσκεται η περίφραξη σας, μπορούμε να σας συστήσουμε το ανάλογο πάνελ.

Κατανάλωση

Σε λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V καταναλώνει 50mA - 350mA. Προτεινόμενη μπαταρία για το μηχανισμό, 88Ah - 105Ah.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Ο μηχανισμός έρχεται σε χάρτινο λευκό κουτί που περιλαμβάνει:

  • Μηχανισμό i-POWER U80
  • Καλώδια για τη σύνδεση με την μπαταρία
  • Καλώδιο σύνδεσης με τη γραμμή ηλεκτρικής περίφραξης (σχοινί, σύρμα ή ταινία)
  • Γείωση 38cm
  • Φύλλο οδηγιών


Εγγύηση τριών ετών έναντι οποιουδήποτε κατασκευαστικού ελαττώματος. Δεν ισχύει σε προβλήματα που προκύπτουν από κακή χρήση.

Γαλλικής Κατασκευής

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!