Μηχανισμός Ηλεκτρικής Περίφραξης 12V

REDYK-AK

€189,52

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μηχανισμός ηλεκτρικής περίφραξης

Ένας ισχυρός ενεργοποιητής σχεδιασμένος για την προστασία των καλλιεργειών από άγρια ​​θηράματα και περίφραξη βοσκοτόπων για ζώα αγροκτήματος Ο προσφερόμενος βοσκός τροφοδοτείται από 12V, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με το δίκτυο. Η ενέργεια μπορεί να τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή μια μπαταρία.

Ο βοσκός μπαταρίας είναι ιδανικός για ηλεκτρικούς φράκτες για βοοειδή ή πρόβατα. Η προσφερόμενη ενέργεια μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προστασία αγρών από αγριόχοιρους ή ελάφια. Ο βοσκός θα είναι επίσης αποτελεσματικός στην προστασία λιμνών από ενυδρίδες και κάστορες.

Η ισχυρή παλμική ενέργεια των 3 J είναι αποτελεσματική στην αποθάρρυνση των ζώων από το να πλησιάσουν το φράχτη. Ένας βοσκός για τα βοοειδή είναι σε θέση να παρέχει μια ηλεκτρική γραμμή φράχτη μήκους 60 χλμ. Το εύρος του ενεργοποιητή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της υπερανάπτυξης της βλάστησης ή της αντίστασης των συρμάτων φράχτη.

Το energizer διαθέτει κλιπ κροκόδειλου που συνδέονται απευθείας με την μπαταρία. Στο πλάι υπάρχουν δύο έξοδοι που επιτρέπουν τη βολική σύνδεση του φράχτη και τη γείωση με έναν ενεργοποιητή.

Τεχνικές παράμετροι του ενεργοποιητή:

Τροφοδοσία: επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή μπαταρία 12V

Ενέργεια εισόδου: 4.5J

Παραγωγή ενέργειας: 3.1J

Μέγιστη τάση: 14.000V

Τάση σε Volts στα 500Ω: 5.200 volt

Μέγιστο μήκος του φράχτη (σύμφωνα με το CEE): 60 km

Τρέχουσα κατανάλωση: περίπου. 500 mA

Εγγύηση: 2 χρόνια

Βάρος2 kg
Παραγωγή στην Έξοδο3.1 J
Κατανάλωση450 mA
Μέγιστη Κάλυψη Περίφραξης60 km
Με Υψηλή Βλάστηση5 km
Με Μεσαία Βλάστηση10 km
Με Χαμηλή Βλάστηση30 km

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!