ENERGIC 50 | Μηχανισμός Ηλεκτρικής Περίφραξης CREB

ENERGIC-50

€499,00 με Φ.Π.Α

Μηχανισμός Ηλεκτρικής Περίφραξης CREB 12V-5.0Joule

Περισσότερες λεπτομέρειες

Ο ENERGIC 50 αποτελεί την ναυαρχίδα της σειράς ENERGIC. Πρόκειται για τον ισχυρότερο φορητό μηχανισμό της γκάμας. Χρησιμοποιεί μικροεπεξεργαστή για να εξασφαλίζει τη καλύτερη δυνατή απόδοση με μικρότερη κατανάλωση. Μπορεί να αναχαιτίσει ζώα σε πολύ μεγάλες περιφράξεις με δύσκολες συνθήκες βλάστησης. Είναι κατάλληλος για απώθηση "δύσκολων" ζώων όπως κατσικιών, αγριογούρουνων, προβάτων, βοοειδών και αλόγων. Μπορεί να τροφοδοτήσει περιφράξεις με σύρματα αλλά και δίχτυ για πρόβατα.

Περιγραφή

Το κουτί του μηχανισμού είναι από μαύρο πλαστικό. Το καπάκι ασφαλίζει με 2 πλαστικά παξιμάδια που βιδώνουν με το χέρι. Κάτω από το καπάκι υπάρχει χώρος για την τοποθέτηση μπαταρίας αυτοκινήτου με διαστάσεις έως 302cm x 175cm x 225cm. Στα πλαϊνά υπάρχουν οπές ώστε να περνάνε τα καλώδια όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκό πάνελ και ρυθμιστή φόρτισης.

Επάνω έχει χειρολαβή για ευκολία στη μεταφορά, στην οποία υπάρχουν 2 σχισμές όπου μπορεί να τοποθετηθεί φωτοβολταϊκό πάνελ με μια κατάλληλη λάμα αλουμινίου.

Στο μπροστινό πάνελ έχει διακόπτη - ροοστάτη λειτουργίας με βαθμονομημένη κλίμακα 0-4. Στη θέση 1 ο μηχανισμός λειτουργεί στο 50% της μέγιστης ισχύος. Διαθέτει τρίχρωμo λαμπτήρα LED που σας επιτρέπει να βλέπετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Στην πλάτη του μηχανισμού είναι οι υποδοχές για τα καλώδια σύνδεσης με την περίφραξη και τη γείωση, όπου οι ακροδέκτες στερεώνονται με πλαστικές χειρόβιδες. Υπάρχει επίσης λαμπτήρας LED που αναβοσβήνει με κάθε παλμό.

Εγκατάσταση και λειτουργία

Ο ENERGIC 50 σχεδιασμένος να λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V. Με καλά φορτισμένη μπαταρία (τάση 12,5V) εμφανίζει στην έξοδο τάση 15.000V στη μέγιστη σκάλα λειτουργίας.

Κατανάλωση

Σε λειτουργία με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V καταναλώνει 320mA στη μέγιστη ρύθμιση λειτουργίας (θέση 4) και 90mA στην ελάχιστη (θέση 1).

Προτεινόμενοι συνδυασμοί

Προτείνεται η τροφοδοσία του μηχανισμού με μπαταρία αυτοκινήτου 12V, από 100Ah και άνω.

Για την φόρτιση της μπαταρίας συνιστάται η χρήση φωτοβολταϊκού πάνελ 30W - 50W.

Γείωση

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται γαλβανισμένη γείωση 35cm. Ο μηχανισμός για μικρές περιφράξεις μπορεί να λειτουργήσει με αυτή την γείωση. Ωστόσο για καλύτερη λειτουργία προτείνεται να προμηθευτείτε μία ή δύο ράβδους γείωσης μήκους 1m (χαλκού ή αλουμινίου). Σε κάθε περίπτωση, προτιμήστε να τοποθετήσετε τη γείωση σε χώμα με αρκετή υγρασία και βυθίστε την σε όλο το μήκος της στο έδαφος.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Ο μηχανισμός έρχεται σε χάρτινο λευκό κουτί που περιλαμβάνει:

  • Μηχανισμό ENERGIC 50
  • Καλώδια με ακροδέκτες για μπαταρία αυτοκινήτου
  • Καλώδιο σύνδεσης με γραμμή ηλεκτρικής περίφραξης (σχοινί, σύρμα ή ταινία)
  • Γείωση 35cm
  • Φύλλο οδηγιών
Βάρος4kg
Μήκος39cm
Πλάτος24cm
Ύψος37cm
Παραγωγή στην Έξοδο5 Joule - 15000Volt
Κατανάλωση270mA
Μέγιστη Κάλυψη Περίφραξης250km
Με Υψηλή Βλάστηση10km
Με Μεσαία Βλάστηση20km
Με Χαμηλή Βλάστηση80km
Ενέργεια στην είσοδο6 Joules
Ενέργεια στην έξοδο5 Joules
Εγγύηση3 Χρόνια
Διαστάσεις Χώρου Μπαταρίας302mm x 175mm x 225mm
ΚατασκευαστήςCREB
ΜοντέλοENERGIC 30
Τάση σε φόρτο 500Ω8000 Volt

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!