Σέλα "Rubin", Argy's Art

€1.366,94

Μια τέλεια σέλα, κατασκευασμένη σε ένα εξαιρετικό χρωματικό συνδυασμό, ιδανικό για να ταιριάζει σε άσπρα και γκρι άλογα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σέλα που συνδυάζει την κλασική western σχεδίαση με έναν σπορ χαρακτήρα. Σέλα που προσφέρει άψογη ανατομία για μια σωστή θέση ίππευσης.

Περιγραφή

Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού. Σε κλασικό western σχεδιασμό, με κέρατο μπροστά, αναπαυτικό κάθισμα για τον αναβάτη, western αναβολείς, λουριά για πρώτο και δεύτερο έποχο και κρίκους πρόσδεσης για επιστήθιο και υπονούριο. Διαθέτει επιπλέον κρίκους για τοποθέτηση σακιδίων και παγουριών.

Συμπεριλαμβάνεται έποχο που συνδέεται με διπλό λουρί φάρδους 5cm και δένεται με ιγκλοσύρτη (γραβάτα). Επιπλέον δίνεται μαζί και δεύτερο έποχο.

Κατασκευή

Η σέλα είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από την καλύτερη ποιότητα δέρματος μόσχου φυτικής δέψεως, πάχους 5mm. Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται με καλούπια στην πρέσα ή στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι. Το μπροστινό και πίσω μέρος είναι διπλοραμμένα με κέρινη κλωστή και χιαστί δερμάτινο κορδόνι. Τα διακοσμητικά είναι όλα επινικελωμένα.

Διαθέτει κέρατο από χυτό αλουμίνιο, αναβολείς σιδερένιους με επένδυση από δέρμα, διπλό καπάκι και κρίκους από ανοξείδωτο ατσάλι.

Ανατομία

Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφόντας τους κραδασμούς.

Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση

Η σέλα είναι περιμετρικά σκαλισμένη στο χέρι. Το δεύτερο καπάκι της σέλας είναι σε μαύρο χρώμα, τονίζοντας τον σπορ χαρακτήρα της. Εμπρός και πίσω η σέλα είναι ραμμένη χιαστί με δερμάτινο κορδόνι. Τα λουριά για το δεύτερο έποχο είναι τοποθετημένα σε μεγάλους ανοξείδωτους κρίκους. Στο κάθισμα υπογράφεται με το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι σήμα κατατεθέν της επιχείρησης.

Γράψτε μια κριτική

Σέλα "Rubin", Argy's Art

Σέλα "Rubin", Argy's Art

Μια τέλεια σέλα, κατασκευασμένη σε ένα εξαιρετικό χρωματικό συνδυασμό, ιδανικό για να ταιριάζει σε άσπρα και γκρι άλογα.

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!