Σέλα Argy’s Art “Premium”

€945,00 με Φ.Π.Α

Σέλα western Argy’s Art, εξολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από φυτικό δέρμα μοσχάρι.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Χειροποίητη western σέλα με διακοσμητικά δερμάτινα επιθέματα στο ίδιο χρώμα και μεταλλικά διακοσμητικά.

Περιγραφή

Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού. Σε κλασικό western σχεδιασμό, με κέρατο μπροστά, αναπαυτικό κάθισμα για τον αναβάτη, western αναβολείς, λουριά για πρώτο και δεύτερο έποχο και κρίκους πρόσδεσης για επιστήθιο και υπονούριο. Διαθέτει επιπλέον κρίκους για τοποθέτηση σακιδίων και παγουριών καθώς και δερμάτινα λουράκια για πρόσδεση εξοπλισμού - ρουχισμού.

Συμπεριλαμβάνεται έποχο που συνδέεται με διπλό λουρί φάρδους 5cm και δένεται με ιγκλοσύρτη (γραβάτα).

Κατασκευή

Η σέλα είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από την καλύτερη ποιότητα δέρματος μόσχου φυτικής δέψεως, πάχους 4mm. Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται με καλούπια στην πρέσα ή στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι. Το μπροστινό και πίσω μέρος είναι διπλοραμμένα με κέρινη κλωστή και χιαστί δερμάτινο κορδόνι με όμορφο δερμάτινο φυτίλωμα. Τα διακοσμητικά είναι όλα επινικελωμένα.

Το κέρατο είναι από χυτό αλουμίνιο όπως και οι αναβολείς με επένδυση από δέρμα.

Ανατομία

Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφόντας τους κραδασμούς.

Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση

Η σέλα είναι σκαλισμένη στο χέρι και στην πρέσα. Επιπλέον έχει κομμάτια δέρμα στο ίδιο χρώμα και μπροστά είναι διπλοραμμένη με δερμάτινο κορδόνι. Το κάθισμα είναι όμορφα κεντημένο με άσπρη κλωστή. Στη γωνία έχει τρία στρογγυλά μεταλλικά επινικελωμένα διακοσμητικά επάνω σε γωνία με δέρμα.

Το κάθισμα είναι όμορφα κεντημένο με άσπρη κλωστή και η πίσω πλευρά του είναι στολισμένη με μεταλλικά επινικελωμένα διακοσμητικά και με το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι σήμα κατατεθέν της οικογενειακής επιχείρησης.

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!