Σέλα Western "Ammos"

€1.733,87

Η σέλα western Ammos είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας  δέρμα φυτικής δέψεως και διαθέτει τέλεια ισορροπία μεταξύ αντοχής και άνεσης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μπείτε στο βασίλειο των καουμπόηδων και στα ατίθασα σύνορα με τη σέλα western Ammos, ένα αριστούργημα δεξιοτεχνίας και διαχρονικού σχεδιασμού. Εμπνευσμένη από τα τραχιά τοπία και την πλούσια κληρονομιά της Αμερικανικής Δύσης, αυτή η σέλα περικλείει το πνεύμα της περιπέτειας και της ελευθερίας που καθορίζει τον τρόπο ζωής των καουμπόηδων.

Η σέλα western Ammos είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας  δέρμα φυτικής δέψεως και διαθέτει τέλεια ισορροπία μεταξύ αντοχής και άνεσης, καθιστώντας την ιδανική για μεγάλες διαδρομές και απαιτητικές διαδρομές. Το εργονομικά σχεδιασμένο κάθισμα της Ammos προσφέρει βέλτιστη στήριξη και σταθερότητα, επιτρέποντας στους αναβάτες να διατηρούν μια ασφαλή θέση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς ελιγμούς. Οι αρτάνες είναι προσεκτικά τοποθετημένες για να προάγουν μια φυσική ευθυγράμμιση του σώματος του αναβάτη, μειώνοντας την κούραση και ενισχύοντας τη συνολική άνεση. 

Κατασκευασμένη για λειτουργικότητα, η σέλα Ammos διαθέτει ένα παραδοσιακά σχεδιασμένο  κέρατο που προσφέρει ασφαλές κράτημα για σχοινί ή διάβαση απότομων πλαγιών. Ο στιβαρός σκελετός και οι ενισχυμένοι κρίκοι της παρέχουν σταθερότητα και κατανέμουν ομοιόμορφα το βάρος του αναβάτη, αποτρέποντας την ταλαιπωρία και την καταπόνηση στην πλάτη του αλόγου.

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!