Σέλα Western "FERRARI'S HORSE"

€1.362,90

Σέλα Western "FERRARI'S HORSE" από την Argy's Art.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σέλα κατασκευασμένη με πολλή αγάπη και μεράκι από την οικογενειακή επιχείρηση Argy's Art.

Περιγραφή
  Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού πάχους 5mm. Σε western σχεδιασμό με έντονες γραμμές, με κέρατο μπροστά, αναπαυτικό κάθισμα για τον αναβάτη, western αναβολείς οι οποίοι καλύπτονται με δερμάτινα καλύμματα στολισμένα με το αλογάκι της Ferrari, λουριά για πρώτο και δεύτερο έποχο και κρίκους πρόσδεσης για επιστήθιο και υπονούριο. Διαθέτει επιπλέον κρίκους για τοποθέτηση σακιδίων και παγουριών και δερμάτινα λουριά για πρόσδεση άλλων αντικειμένων (πχ ρουχισμού, τζάκετ, αδιάβροχου).
Συμπεριλαμβάνεται έποχο που συνδέεται με διπλό λουρί φάρδους 5cm και δένεται με ιγκλοσύρτη (γραβάτα).

Κατασκευή
 Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται με καλούπια στην πρέσα ή στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι με κέρινη κλωστή και δερμάτινο κορδόνι. Τα διακοσμητικά είναι όλα επινικελωμένα.
Το κέρατο είναι από χυτό αλουμίνιο και οι αναβολείς σιδερένιοι με επένδυση από δέρμα.

Ανατομία
  Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφώντας τους κραδασμούς.

Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση
  Η σέλα είναι διακοσμημένη με λευκές δερμάτινες φιγούρες αλόγου ραμμένες σε διάφορα εμφανή σημεία της σέλας και λευκό γαζί. Εμπρός και πίσω η σέλα είναι ραμμένη με λευκό δερμάτινο κορδόνι.

Στις αρτάνες υπάρχει ανάγλυφο το λογότυπο ARGY'S ART, πιεσμένο στην πρέσα, ενώ πίσω στο κάθισμα υπογράφεται με το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι.

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, μόνο με τραπεζική κατάθεση. 

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!