Σέλα Western "LEOPARD"

€806,45

Σέλα Western "LEOPARD" από την Argy's Art.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού πάχους 5mm. Ο σχεδιασμός της είναι σε στιλ western, με απαλές καμπυλωτές γραμμές, διαθέτει κέρατο μπροστά, αναπαυτικό κάθισμα για τον αναβάτη, western αναβολείς αλουμινίου, λουριά για πρώτο και δεύτερο έποχο και κρίκους πρόσδεσης για επιστήθιο. Διαθέτει επιπλέον κρίκους για τοποθέτηση σακιδίων και παγουριών και δερμάτινα λουριά για πρόσδεση άλλων αντικειμένων (πχ ρουχισμού, τζάκετ, αδιάβροχου).
Συμπεριλαμβάνεται έποχο που συνδέεται με διπλό λουρί φάρδους 5cm και δένεται με ιγκλοσύρτη (γραβάτα).

Κατασκευή
 Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται με καλούπια στην πρέσα ή στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι με κέρινη κλωστή και δερμάτινο κορδόνι. Τα διακοσμητικά είναι όλα επινικελωμένα.

Ανατομία
  Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφώντας τους κραδασμούς.
Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση
  Όλη η σέλα είναι από αγελαδινό δέρμα με φυσική τρίχα, σε απόχρωση "λεοπάρ" και έχει φυτιλάκι αλλά και λεπτομέρειες από "κροκό" δέρμα ίδιου χρωματισμού. Οι αναβολείς είναι αλουμινίου με ανάγλυφα σχέδια και επένδυση από δέρμα στο πέλμα.

Στο κάθισμα υπογράφεται με το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι.

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, μόνο με τραπεζική κατάθεση.

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!