Σέλα Western Argy's Art "Psatha"

€1.814,52

Μια πολυτελής σέλα western, διακοσμημένη με σκάλισμα ψάθινης όψεως.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Χειροποίητη western σέλα με στιβαρή κατασκευή, κατασκευασμένη με την καλύτερη ποιότητα υλικών. Με δεύτερο καπάκι στο ίδιο πάχος και σκάλισμα στο χέρι.

Περιγραφή

Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού πάχους 5.5mm. Σε κλασικό western σχεδιασμό, με κέρατο μπροστά, αναπαυτικό κάθισμα για τον αναβάτη, western αναβολείς, λουριά για πρώτο και δεύτερο έποχο και κρίκους πρόσδεσης για επιστήθιο και υπονούριο. Διαθέτει επιπλέον κρίκους για τοποθέτηση σακιδίων και παγουριών.

Συμπεριλαμβάνεται έποχο που συνδέεται με διπλό λουρί φάρδους 5cm και δένεται με ιγκλοσύρτη (γραβάτα).

Κατασκευή

Η σέλα είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από την καλύτερη ποιότητα δέρματος μόσχου φυτικής δέψεως, πάχους 5.5mm. Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι. Το μπροστινό και πίσω μέρος είναι διπλοραμμένα με κέρινη κλωστή και χιαστί δερμάτινο κορδόνι με όμορφο δερμάτινο φυτίλωμα. Τα διακοσμητικά είναι όλα επινικελωμένα.

Το κέρατο είναι από χυτό αλουμίνιο όπως και οι αναβολείς με επένδυση από δέρμα στο πέλμα.

Ανατομία

Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφόντας τους κραδασμούς.

Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση

Η σέλα είναι σκαλισμένη περιμετρικά στο χέρι σε σχέδιο ψάθα. Εμπρός και πίσω η σέλα είναι ραμμένη με κέρινη κλωστή και επιπλέον χιαστί με δερμάτινο κορδόνι. Διαθέτει διπλό καπάκι και λεπτομέρεια με επινικελωμένα μεταλλικά διακοσμητικά στην αρτάνη και το λουρί δεύτερου επόχου. Οι αναβολείς είναι αλουμινίου με όμορφο σκαλισμένο μοτίβο με λουλούδια.

Στις αρτάνες υπάρχει ανάγλυφο το λογότυπο ARGY'S ART, πιεσμένο στην πρέσα, ενώ πίσω στο κάθισμα υπογράφεται με το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι.

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!