Σέλα Argy's Art "Trail Force"

€625,00

Σέλα western Argy’s Art, εξολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από δέρμα μοσχάρι και ενισχυμένες ραφές.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σέλα κατασκευασμένη με πολλή αγάπη και μεράκι από την οικογενειακή επιχείρηση Argy's Art.

Περιγραφή

Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού. Με ελλειπτικό σχήμα που χαρίζει μοναδική σπορ εμφάνιση, με κέρατο μπροστά, αναπαυτικό κάθισμα για τον αναβάτη, western αναβολείς, λουριά για έποχο και κρίκους πρόσδεσης για επιστήθιο και υπονούριο. Διαθέτει επιπλέον κρίκους για τοποθέτηση σακιδίων και παγουριών και δερμάτινα λουριά για πρόσδεση άλλων αντικειμένων (πχ ρουχισμού, τζάκετ, αδιάβροχου).

Δένεται με ένα μόνο έποχο χάρη στο διαγώνιο σύστημα πρόσδεσης (DBS).

Κατασκευή

Η σέλα είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από δέρμα μοσχάρι, πάχους 4 - 5χιλ. Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται με καλούπια στην πρέσα ή στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι με κέρινη κλωστή και δερμάτινο κορδόνι. Τα διακοσμητικά είναι όλα επινικελωμένα.

Το μπροστινό και πίσω μέρος είναι διπλοραμένο με όμορφο κυλινδρικό φυτίλωμα.

Το κέρατο είναι από χυτό αλουμίνιο και οι αναβολείς σιδερένιοι με επένδυση από δέρμα.

Ανατομία

Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφόντας τους κραδασμούς.

Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση

Η σέλα είναι σκαλισμένη με λουλούδια στην πρέσα. Το μπροστινό και πίσω μέρος είναι ραμμένα με δερμάτινο κορδόνι. Στο κάθισμα υπογράφεται με το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι Argy's Art.

Γράψτε μια κριτική

Σέλα Argy's Art "Trail Force"

Σέλα Argy's Art "Trail Force"

Σέλα western Argy’s Art, εξολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από δέρμα μοσχάρι και ενισχυμένες ραφές.

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!