Σέλα Western Argy's Art "Classical Colour"

€709,68

Σέλα western Argy’s Art, εξολοκλήρου χειροποίητη. Κατασκευασμένη από φυτικό δέρμα μοσχάρι.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Χειροποίητη western σέλα με βαθύ σκάλισμα στην πρέσα με λουλούδια. Διακοσμημένη και ραμμένη με κόκκινο δερμάτινο κορδόνι για έναν πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Περιγραφή

Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού. Σε κλασικό western σχεδιασμό, με κέρατο μπροστά, αναπαυτικό κάθισμα για τον αναβάτη, western αναβολείς, λουριά για πρώτο και δεύτερο έποχο και κρίκους πρόσδεσης για επιστήθιο και υπονούριο. Διαθέτει επιπλέον κρίκους για τοποθέτηση σακιδίων και παγουριών και δερμάτινα λουριά για πρόσδεση άλλων αντικειμένων (πχ ρουχισμού, τζάκετ, αδιάβροχου).

Συμπεριλαμβάνεται έποχο που συνδέεται με διπλό λουρί φάρδους 5cm και δένεται με ιγκλοσύρτη (γραβάτα).

Κατασκευή

Η σέλα είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από την καλύτερη ποιότητα δέρματος μόσχου φυτικής δέψεως, πάχους 5mm. Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται με καλούπια στην πρέσα ή στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι. Το μπροστινό και πίσω μέρος είναι διπλοραμμένα με κέρινη κλωστή και χιαστί δερμάτινο κορδόνι. Τα διακοσμητικά είναι όλα επινικελωμένα.

Διαθέτει κέρατο από χυτό αλουμίνιο, αναβολείς σιδερένιους με επένδυση από δέρμα και κρίκους από ανοξείδωτο ατσάλι. Η οπή για το δεύτερο έποχο είναι ενισχυμένη με διπλό δέρμα.

Ανατομία

Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφόντας τους κραδασμούς.

Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση

Η σέλα είναι σκαλισμένη στην πρέσα. Εμπρός και πίσω η σέλα είναι ραμμένη χιαστί με δερμάτινο κορδόνι.

Το κάθισμα είναι κεντημένο με κλωστή, ενώ πίσω στο κάθισμα υπάρχει το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι σήμα κατατεθέν της επιχείρησης.

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!