Σέλα Argy's Art "Classic Sport"

€685,48

Σέλα western Argy's Art, εξολοκλήρου χειροποίητη με ελαφριά διχρωμία στο μπροστινό μέρος της σέλας, δερμάτινα διακοσμητικά επιθέματα και μεταλλικά διακοσμητικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σέλα western Argy's Art, εξολοκλήρου χειροποίητη με ελαφριά διχρωμία στο μπροστινό μέρος της σέλας, δερμάτινα διακοσμητικά επιθέματα και μεταλλικά διακοσμητικά.

Περιγραφή

Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού. Σε κλασικό σπορ western σχεδιασμό, με κέρατο μπροστά, αναπαυτικό κάθισμα για τον αναβάτη, western αναβολείς, λουριά για πρώτο και δεύτερο έποχο και κρίκους πρόσδεσης για επιστήθιο και υπονούριο. Διαθέτει επιπλέον κρίκους για τοποθέτηση σακιδίων και παγουριών.

Συμπεριλαμβάνεται έποχο που συνδέεται με διπλό λουρί φάρδους 5cm και δένεται με ιγκλοσύρτη (γραβάτα).

Κατασκευή

Η σέλα είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από δέρμα μοσχάρι φυτικής δέψεως, πάχους 4 - 5mm. Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται με καλούπια στην πρέσα ή στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι με κέρινη κλωστή και δερμάτινο κορδόνι. Τα διακοσμητικά είναι όλα επινικελωμένα.

Το κέρατο είναι από χυτό αλουμίνιο και οι αναβολείς σιδερένιοι με επένδυση από δέρμα.

Ανατομία

Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφόντας τους κραδασμούς.

Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση

Η σέλα είναι σκαλισμένη στο χέρι περιμετρικά και με διακοσμητικά λουλούδια στην πρέσα. Εμπρός και πίσω η σέλα είναι διπλοραμμένη με χιαστί δερμάτινο κορδόνι. Δερμάτινα επιθέματα ίδιου χρώματος ραμμένα με αντίθετου χρώματος κλωστές μαζί με επινικελωμένα διακοσμητικά ολοκληρώνουν τη διακόσμησή της σέλας.

Στο κάθισμα υπογράφεται με το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι.

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!