Σέλα Western Argy's Art "Rhomb"

€1.447,58

Χειροποίητη western σέλα κατασκευασμένη από δέρμα μόσχου με περιμετρική διακόσμηση από νίκελ διχαλωτά. Ένα πραγματικό κόσμημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Χειροποίητη σέλα western κατασκευασμένη από την καλύτερη ποιότητα δέρματος μόσχου. Διακοσμημένη με περιμετρικό σκάλισμα στο χέρι, νίκελ διχαλωτά και επιχρωμιωμένα μεταλλικά διακοσμητικά.

Περιγραφή

Χειροποίητη σέλα κατασκευασμένη από γνήσιο δέρμα μοσχαριού. Σε μοναδικό σχεδιασμό με μύτες στα καπάκια και τις αρτάνες και επιχρωμιωμένους ρόμβους, ιδανική για επιδείξεις. Διαθέτει κέρατο μπροστά, αναπαυτικό κάθισμα για τον αναβάτη, western αναβολείς, λουριά για το έποχο και κρίκους πρόσδεσης για επιστήθιο και υπονούριο και μεγάλους νίκελ κρίκους για το δεύτερο έποχο.

Συμπεριλαμβάνεται έποχο που συνδέεται με διπλό λουρί φάρδους 5cm και δένεται με ιγκλοσύρτη (γραβάτα).

Κατασκευή

Η σέλα είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητη, κατασκευασμένη από δέρμα μοσχάρι, πάχους 4-5mm. Τα διάφορα τμήματα της σέλας κόβονται με καλούπια στην πρέσα ή στο χέρι, τροχίζονται και βάφονται οι ακμές τους. Η συναρμολόγηση γίνεται με βίδωμα των κομματιών στον σκελετό της σέλας, ράψιμο στη μηχανή ή στο χέρι με κέρινη κλωστή και δερμάτινο κορδόνι. Τα διακοσμητικά είναι όλα επινικελωμένα.

Το κέρατο είναι από χυτό αλουμίνιο και οι αναβολείς σιδερένιοι με επένδυση από δέρμα.

Ανατομία

Ο σκελετός είναι από πολυεστέρα ο οποίος σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με βάση την πολυετή εμπειρία μας για να παρέχει την βέλτιστη δυνατή ανατομία στο άλογο και άνεση στον αναβάτη. Είναι ιδιαίτερα ελαστικός απορροφόντας τους κραδασμούς.

Στο κάτω μέρος διαθέτει εσωτερικά μαξιλάρια από σφουγγάρι που απορροφούν τους κραδασμούς και επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Είναι καλυμένα με κετσέ από 100% φυσικό μαλλί προβάτου.

Διακόσμηση

Η σέλα είναι περιμετρικά σκαλισμένη στο χέρι και διακοσμημένη με νίκελ διχαλωτά. Εμπρός και πίσω η σέλα είναι διπλοραμμένη με φυτίλωμα και χιαστί δερμάτινο κορδόνι. Το διπλό καπάκι με τους δύο διακοσμητικούς ρόμβους την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή. Στο κάθισμα υπάρχει όμορφο κέντημα.

Οι αναβολείς είναι ντυμένοι με δέρμα και στολίζονται με νίκελ διχαλωτά ενώ πίσω στο κάθισμα υπογράφεται με το γνωστό μεταλλικό ταμπελάκι.

Γράψτε μια κριτική

Σέλα Western Argy's Art "Rhomb"

Σέλα Western Argy's Art "Rhomb"

Χειροποίητη western σέλα κατασκευασμένη από δέρμα μόσχου με περιμετρική διακόσμηση από νίκελ διχαλωτά. Ένα πραγματικό κόσμημα.

Σχετικά προϊόντα

Κατηγορίες

TOP
Product successfully added to the product comparison!